PILATES FÖR GOLFSPELARE

4 JULI WORKSHOP FÖR GOLFSPELARE, Falsterbo (privat arrangemang)

20 MAJ WORKSHOP FÖR GOLFSPELARE, Genarp (privat arrangemang)

 

Flera av mina klienter genom åren, som kommit för besvär med rygg, nacke mm, har återkommit med det glädjande beskedet att de blivit besvärsfria OCH fått mycket bättre förutsättningar för sitt golfspelande. Redan efter tre veckors träning upplever du märkbara resultat.

Golfare, precis som ryttare med flera, behöver styrka i djupa bukmusklerna för stabilitet och rörlighet i sin ryggrad. I golfspelarens fall för att få maximalt riktad energi till bollen från sitt center. Tiger Woods och Annika Sörenstam är två exempel på framgångsrika golfspelare som haft pilatesträning som grund.

 

PRIVATA SESSIONER

Vid privata sessioner arbetar vi fram ett personligt anpassat program som gör dig mer rörlig i axlar, nacke och rygg och samtidigt ger dig en stark bålstabilitet. Programmet förbättrar också din förmåga att fokusera och detta tillsammans ger dig avsevärt bättre teknik och ger dig större kraft och precision i slaget. Övningarna grundar sig på Pilates for Life´s tekniker som är baserat på Pilates och influerat av Alexanderteknik och Feldenkreismetoden.

 

WORKSHOP PILATES FÖR GOLFARE

Under en fyra timmars innehållsrik workshop har vi en teoretisk del och därefter grundläggande övningar.  Vi håller en paus för fika och frågor innan vi de sista två timmarna då vi fokuserar enbart på övningarna. Vi arbetar igenom igenom rörelserna och har tillslut ett komplett program. Detta program får deltagarna som kursmaterial för vidare träning på egen hand. Workshopen kräver inga förkunskaper och alla övningar kan anpassas till din individuella träningsstatus. 

För bokning och mer info info@pilatesforlife.se eller ring Charlotte på tel: 070-776 34 68