MEDVETEN ANDNING

 

 

Filmen visar den tredimensionella andningen som vi arbetar med i Medveten andning och under Pilatesträningen. Det är en naturligt andning som ger ett optimalt syreupptag.

Tack till 3Dbreath.com och åndedrættet.nu som producerat denna instruktiva film

 

 

Att andas rätt har en enorm betydelse för vårt välmående. Många vet att andningen är viktig men andas ändå inte rätt på grund av felaktiga tekniker och/eller blockeringar i kroppen som förhindrar deras förmåga till att andas rätt och syresätta sig maximalt.


Vanliga exempel på symtom på att man andas felaktigt är:

  • stelhet i nacke och axlar
  • svårighet att fokusera,
  • trötthet eller låg energi
  • stela muskler
  • dålig rörlighet i bröstkorgen

 

Att lära sig och bli medveten om sin andning skapar bästa förutsättningar för dig att minska stress och spänningar i kroppen, hitta ditt inre lugn och kunna vara mer närvarande i alla situationer.

 

Genom kurser eller privatlektioner vägleder jag dig till att hitta tillbaka till ett naturligt andningsmönster. Du får redskap att kunna arbeta vidare med på egen hand och får också lära dig metoder för att kunna använda andningstekniker vid olika tillfällen.

 

Kurserna är förlagda till en heldag och hålls i min studio, Blå Huset, i Häckeberga, Genarp och kan också arrangeras på andra platser vid önskemål. Privatlektionerna hålls även de i Blå Huset,

Läs mer om kurserna här.

REFERENSER från kurserna

 


PRIVATLEKTIONER


Privatlektioner brukar hållas om minst tre privatlektioner á 1 timme.

Pris 1800 kr för alla tre lektionerna. 

 Boka här eller ring: 070-776 34 68

 

 

LÄS MER OM KURSERNA HÄR⇒ PÅ DENNA SIDA 
FRÅGOR OCH ANMÄLAN charlotte@pilatesforlife.se 070-776 34 68

 

 

 

 

 

 

Kurser och privatlektioner för dig som vill hitta tillbaka till ett naturligt andningsmönster för din vardag, till allt du vill göra och för att hitta ditt inre lugn.

 

 Läs mer om kursen här  >>