REFERENSER ANDNINGSKURSER

 

Tack för en mycket givande kursdag i en fantastisk mijö!

Skonsamma rörlighetsövningar med tydliga instruktioner och förklaringar som bidrar till djupare förståelse av betydelsen av en korrekt andning. Alla borde få uppleva den vägledda avslappningen som är något alldeles extra.

Ann Karlsson

 

 

Andningsteorin varvat med praktiska övningar och diskussioner gav struktur som ledde till kursens syfte: medveten andning. Förmågan att engagera och förmedla kunskap gjorde det lätt att förstå och följa samt återkoppla.

En fin höstdag som gav  kunskap om hur viktig andningen är för den egna hälsan. Kursen gav en tillit till den egna kroppen, kunskap för att arbeta vidare på egen hand och  kunna komma tillbaka till "rätt" andning. 

Rekommenderas varmt! 

 

Stort tack för en fin kurs, vackra vyer och god fika/ lunch! 

Mvh Kerstin SB

 

Denna kursen har förändrat mitt medvetande om min andning totalt. Att kunna använda andningen som ett redskap var helt nytt för mig. Förstår också nu att jag varit helt omedveten om hur mycket spänningar jag hade i kroppen som begränsade min andning!

S.H.

 

 

Det var en bra kurs! Det var både god fika och god lunch Rörlighetsövningarna blev en bra repetition för mig, men förstår nu bättre att utan rätt andning blir det svårt att få till en bra kroppshållning. Har lärt mig att andningen även är ett bra verktyg för att minska på spänningar och stress.

Marie B

 

Åh, vilken härlig kurs! Nu har jag lärt mig andas rätt och har sluppit min spänningshuvudvärk sedan dess. Helt fantastiskt! Jag har också haft mycket mer användning av det jag lärde mig på kursen än jag kunnat föreställa mig. Stort tack Charlotte!

Eva J-A