KURS FÖR NACKSKADADE  

Röster från deltagare:

"Bästa jag har gjort i hela mitt liv"  

"Denna kursen har verkligen räddat mig"

"Stärkt min tro på att jag kan ta mig längre än jag någonsin trott"  

"Jag skulle inte varit där jag är om jag inte varit med här"

Jag har lång erfarenhet av att arrangera kurser för Nackskadade. Kontakta mig om du vill gå kurs eller arrangera kurs där du bor. Kontakta mig på e-post: charlotte@pilatesforlife.se eller tel:  070-776 34 68.


Kurs för nackskadade med 10 träffar under 1 års tid.

Som skadad går man igenom olika faser och denna kursen riktar sig till dig som söker metoder för självhjälp och nu är redo för att aktivt jobba med din rehabilitering.

Sedan 10 år tillbaka har jag hjälpt andra privat och i grupper bla inom RTP Perskonskadeförbundet. Jag har även blivit inbjuden att föreläsa om min metod på Lunds Universitetssjukhus. För mer referenser kan du läsa här.


Kursen kommer innehålla mina samlade kunskaper för att uppnå att bli helt smärtfri och fri från kroniska besvär som jag haft i över 20 års tid. Mina besvär kommer från flera nackskadetrauman som slutligen ledde till så svåra besvär att jag blev sjukskriven hemma med hemhjälp och färdtjänst. Då stod C2 högerroterad och disken buktade mellan C5 och C6. Du kan läsa mer om min bakgrund här.

Jag vill betona att detta inte är en kurs i Pilates utan en kurs i den medvetenhet och helhetstänkande tillsammans med de Pilatesövningar som gett mig min framgång i min rehabilitering.


Syftet med kursen är att inspirera och öka er medvetenhet om vilka förutsättningar du behöver ge din kropp för att den ska kunna läka och återhämta sig från skadan. Du kommer få enklare övningar att jobba med mellan gångerna och tillsammans stöttar vi varandra i utvecklingen genom kursens gång. Oavsett din status så kommer du att kunna uppnå framsteg då dina övningar kommer vara anpassade till dig.

Träffarna kommer hållas på helger. Varje träff kommer vara ca 4 timmar med pauser och möjligheter att lägga sig ner. Kursen hålls i Häckeberga, Genarp.

Kursmaterial, information och videomaterial löpande mellan träffarna och fika ingår och det kommer kosta 480 kr per gång men anmälan avser hela kursen och är bindande. Max 8 deltagare och du kan förvänta dig mycket individuell feedback.

För intresseanmälan eller frågor fyll i formuläret nedan. Du kan också mejla eller ringa:  E-post: charlotte@pilatesforlife.se. Tel: 070-776 34 68, lämna meddelande så ringer jag upp så fort jag har möjlighet.

 

 

 

 

Ditt namn

Din e-post

Din adress

Postnummer och ort

Mobiltelefon

Ditt meddelande