REFERENSER

 

GRUNDKURS PILATES OCH KROPPSHÅLLNING se texten nedan

GRUPPTRÄNING  >>>

ENSKILD TRÄNING >>>

 

 

 

 

Körde precis ditt femte och sista pass. Härligt att fokuserat arbeta med min hållning och coremuskulaturunder dessa veckor. En mycket bra och lättillgänglig kurs

Johanna Kjellman

 

 

Kursen uppfyllde absolut mina förväntningar! Hade ju en del i minnet från när jag tränade tidigare-det här blev en jättebra omstart! En mycket bra grund att utgå från!
Annette Nordstrand

 

 

Tack för en jättebra kurs!
Jag tänkte att jag skulle komma till en kurs med gympa på en pilatesboll, ungefär. Så nog blev det annorlunda än vad jag tänkt mig ?. Det beror helt och hållet på att jag inte visste vad pilates är.
Kursen visade sig vara precis vad jag behöver. Tänk att jag hittat en form av träning där jag kan lära mig att använda min kropp på ett riktigt och effektivt sätt och slippa spänningar, snedheter och värk. Charlotte visar och förklarar på ett mycket bra sätt. Om det inte fungerar på ena sättet så ger Charlotte tips på alternativa rörelser för den som har olika skador eller svagheter i kroppen. Med sin värme och stora engagemang känns det verkligen att Charlotte vill att vi ska förstå och lära oss de grundläggande teknikerna för att vi ska komma vidare på vår väg mot en starkare och smidigare kropp. Jag rekommenderar gärna kursen till andra!

Ann Nilsson

 

 

Tack för väldigt tydlig och pedagogisk träning. Jag har nog inte varit så aktiv i veckorna men känner att jag bär med mig kroppstänket hela tiden.

Tina Lindell Moberg

 

 

Jag är en av dina elever på "grundkursen för kroppshållning" Jag rider på måndagar så jag är en av de som gjort passet senare i veckan. Vill först tacka för en väldigt bra kurs. Jag känner redan resultat. Främst att jag är redan mycket rörligare och mer känner mig mer tight redan. Jag kör annars bla några pass styrketräning i veckan, men detta är muskler jag aldrig hittar annars. Har också alltid de senaste åren haft lite värk i höfterna när jag rider, men tycker att det har blivit mindre av det. Nu är jag lite orolig över att kursen är slut. Snälla, kan du inte erbjuda någon typ av fortsättningskurs? Jag behöver det här. Stort tack/ Maria Hansson

 

 

Kursen var väldigt bra och enkelt att följa övningarna, att du körde grundrörelserna lugnt och noggrant var jättebra. Charlotte, du är bra på att förklara. Alla kan hänga med och så småningom bli rörligare och få en bättre hållning. Det var också mycket bra med uppföljningarna i FB-gruppen.

Ulrika Nilsson