KURS FÖR NACKSKADADE  

 

 

 

 

Kurs för Nackskadade med 10 träffar under 1 års tid.

 

Som skadad går man igenom olika faser och denna kursen riktar sig till dig som söker metoder för självhjälp och nu är redo för att aktivt jobba med din rehabilitering.

Syftet med kursen är att inspirera, öka din medvetenhet och lära dig om vilka förutsättningar du behöver ge din kropp för att den ska kunna läka och återhämta sig från skadan. Du kommer få enklare övningar att jobba med mellan gångerna och tillsammans stöttar vi varandra i utvecklingen genom kursens gång. Oavsett din status så kommer du att kunna uppnå framsteg då dina övningar kommer vara anpassade till dig. 

 

 

Röster från deltagare:

 

 

"Bästa jag har gjort i hela mitt liv"  

 

"Denna kursen har verkligen räddat mig"

 

"Stärkt min tro på att jag kan ta mig längre än jag någonsin trott"  

 

"Jag skulle inte varit där jag är, om jag inte varit med här"

 

 

 


Sedan snart 20 år tillbaka har jag hjälpt många andra privat och i grupper bla inom RTP Perskonskadeförbundet. Jag har även föreläst om min metod på Lunds Universitetssjukhus i samband med Nackskadedagen. För fler referenser kan du läsa här.

 

 

Kursen kommer innehålla mina samlade kunskaper för att uppnå att bli helt smärtfri och fri från långvariga kroniska besvär.  Mina besvär kommer från flera nackskadetrauman som slutligen ledde till så svåra besvär att jag blev sjukskriven hemma med hemhjälp och färdtjänst. Då stod halsryggen buktad bakåt istället för naturligt framåt, halskota C2 högerroterad, rörligheten nedsatt mellan C2 och C3 och disken buktade mellan C4,C5 och C6. Du kan läsa mer om min bakgrund här.

 

Jag vill betona att detta inte är en kurs i Pilates utan en kurs i den medvetenhet och helhetstänkande tillsammans med de Pilatesövningar som gett mig min framgång i min rehabilitering.

 

Deltagarantalet är begränsat till en liten grupp för möjlighet till individuell vägledning. Träffarna kommer hållas på helger i rogivande miljö i Häckeberga, Genarp. Varje träff kommer vara ca 4 timmar med pauser och möjligheter att lägga sig ner. om man behöver. 

 

I kursens pris ingår följande:

 • 10 kurstillfällen under 1 års tid
 • Kursmaterial vid varje tillfälle
 • Övningar i grupp och enskilt
 • Individuell feedback och vägledning 
 • 1 privatlektion (värde 750 kr)
 • Kursmaterial löpande mellan träffarna
 • Videomaterial 
 • Ljudfiler
 • Inloggning till privat grupp på Facebook
 • Information och stöttning löpande mellan träffarna
 • Gemenskap och stöttning vid träffarna
 • Fika med smörgåsar mm vid varje träff
 • Frukt och dryck vid varje träff

Kursen startar: Söndag 15 april kl 12-16 därefter en träff per månad. Ingen kursträff i juli och december.  
Pris: 950 kr per kursdag men anmälan avser hela kursen och är bindande. Vid förbetalning hela kursen, alla 10 tillfällena 8500 kr.


Antalet platser kommmer vara begränsade. Sista anmälningsdag 31 mars 2024.  

För anmälan eller frågor fyll i formuläret längst ner på sidan. Du kan också mejla eller ringa:  E-post: charlotte@pilatesforlife.se. Tel: 070-776 34 68, lämna meddelande eller skriv SMS så ringer jag upp så fort jag har möjlighet. Varmt välkommen!

 

Ditt namn

Din e-post

Din adress

Postnummer och ort

Mobiltelefon

Ditt meddelande