Beställ DVD Pilates för ryttare

Tränings DVD Pilates för Ryttare

Se även nya DVDn Din Sits i Balans www.horsesforlife.se

DVDn har under lång tid legat på topplistan över 10 bästa om ryttarens fysträning 

Instruktionsfilm om hur pilatesträningen hjälper oss ryttare och hur sitsen kan påverkas.  Filmen börjar med ridning där fördelarna med pilates för ryttarens sits förklaras.

Rörelserna visas först enskilt med förklaring av utförande och betydelse därefter följer ett träningsprogram som avslutas med stretching.

DVD:n kostar 250 kr inklusive moms och porto. Priserna gäller för beställningar inom Sverige. För utlandsbeställningar tillkommer extra porto.

Beställ DVD:n genom att betala 250 kr till pg 529221-4 och fyll i namn och adress i nedanstående formulär. Vill du istället betala mot faktura (19 kr extra) eller postförskott (75 kr extra) så ange det i meddelandet nedan.

 

Beställ DVD

 

OBS! Många fyller i formuläret nedan men glömmer e-post adress och/eller postadress. Ange även att det avser beställning av DVD. Vänligen kontrollera att allt är ifyllt så att vi kan komma i kontakt med er!

Ditt namn

Din e-post

Adress

Postnummer och postadress

Antal DVD

Övrigt

 

 

Hej Charlotte,

Vill bara tala om att jag tittat på din DVD "Pilates för ryttare" som jag köpte för en tid sedan. Bra initiativ! Jättetrevlig och välgjord DVD med bra övningar.

Ska definitivt visa upp den och rekommendera den för eleverna på Strömsholm.

Lycka till och hoppas att DVD:n säljer bra!

Hälsn

Mari Zetterqvist Blokhius

Ridinstruktör och pedagogiklärare på Strömsholm

Författare och forskare i ämnet Ryttarens sits o balans