Kurs i stresshantering Fortsättning I

Medveten andning, Mentala tekniker och Mindfulness under rörelse

 

Varmt välkommen till fortsättningskursen i Stresshantering som denna gång kommer att hållas i

Blå huset, en plats för Inspiration och Utveckling för kropp och själ,

som ligger i en unik miljö i Häckeberga naturreservat.

I denna kurs utvecklar du dig vidare utifrån grunderna som vi i inledde på kursen Stresshantering våren 2014. Med utökad självkännedom och kunskaper kommer din förmåga höjas till att vägleda dig själv för bättre livsbalans, ny energi och mående. Kursen innehåller nya frågeställningar, tankeredskap och mentala tekniker. Vi kommer att fortsätta att jobba med medvetenheten om kroppens reaktioner på stress och hur vi kan hjälpa oss själva för att bibehålla vår inre balans.

Även denna gång fördelas kursen på tre tillfällen med möjlighet till fördjupning och eget arbete mellan gångerna. Kursen är utökad till heldagar med fika och lättare lunch (sallad/soppa) vid varje tillfälle.

 1. Söndag 15 mars kl 9-16 Introduktion med återkoppling och repetition

2. Söndag 12 april kl 9-16 Fördjupning

3. Söndag 10 maj kl 9-16 Fördjupning

Max 8 deltagare per kurs. Kursledare: Charlotte Almö

Pris: Kurs, kursmaterial, fika och lunch alla tre tillfällena 2 500 kr (inkl moms)

Anmälan senast måndag 16 februari. Vid anmälan inbetalas 1 000 kr och resterande senast kursstart till postgiro 529221-4 eller bankgiro 456-6972 (mejla mig om du vill dela upp betalningen). Anmälan är bindande.

Frågor och anmälan till Charlotte Almö info@pilatesforlife.se eller på telefon 070-776 34 68

 

Charlotte Almö, arbetar för att inspirera och förmedla till andra hur de kan påverka och skapa balans och öka sitt välbefinnande i vardagen och i arbetslivet.Charlotte har flera års erfarenhet av att ha väglett personer i olika livssituationer till ökat välbefinnande. Genom flera års studier i andningstekniker, kroppsbalansering, idrottspsykologi , idrottscoaching och kommunikativt ledarskap kan hon på ett unikt sätt förmedla om hur vi kan öka vårt välbefinnande genom medvetenhet och kroppskontroll.

 www.pilatesforlife.se