MEDVETEN ANDNING  

Hur andas du?         

 

 

 

 

 Röster från tidigare kurser i Medveten andning:

  • Denna kursen har förändrat mitt medvetande om min andning totalt. Att kunna använda andningen som ett redskap var helt nytt för mig.
  • Jag har varit helt omedveten om hur mycket spänningar jag hade som begränsade min andning!
  • Åh, vilken härlig kurs, nu har jag lärt mig andas rätt och har sluppit min spänningshuvudvärk sedan dess, helt fantastiskt!
  • Jag har haft mycket mer användning av det jag lärde mig på kursen än jag kunnat föreställa mig
  • Mina andningsstunder, som jag nu tar när som helst, blir nu stunder där jag hittar inre balans och hittar tillbaka till mitt fokus och inre lugn.

LÄS MER OM KURSERNA HÄR⇒ PÅ DENNA SIDA 
FRÅGOR OCH ANMÄLAN charlotte@pilatesforlife.se 070-776 34 68

 

Att andas rätt har en enorm betydelse för vårt välmående. Många vet att andningen är viktig men andas ändå inte rätt på grund av felaktiga tekniker och/eller blockeringar i kroppen som förhindrar deras förmåga till att andas rätt och syresätta sig maximalt.

Vanliga exempel på symtom är stelhet i nacke och axlar, svårighet att fokusera, trötthet eller låg energi. Att lära sig och bli medveten om sin andning skapar bästa förutsättningar för dig att minska stress och spänningar i kroppen, hitta ditt inre lugn och kunna vara mer närvarande i alla situationer.

När du andas rätt får blodet mer syre, blodcirkulationen och matsmältningen förbättras, din hjärna syresätts och din förmåga att fokusera ökar. Din kraft och energi ökar! Med den medvetna andningen öppnar du upp dig för kontakt med ditt inre, din egen unika person och din förmåga.

Medveten andning är ett kraftfullt redskap och fantastisk metod som används framgångsrikt i olika situationer över hela världen.